Menu

EHBO Training

De Park Villa biedt 4 soorten EHBO-trainingen aan voor jong en oud. Wat moet je doen als iemand in je naaste omgeving letsel oploopt, buiten bewustzijn is, of zich heeft verslikt? Wat als je (klein)kind last krijgt van koortsstuipen, pseudokroep, hersenvliesontsteking, vergiftiging, brandwonden, verslikking, bewusteloosheid? Wat als je zwanger vrouw ziek wordt, bewusteloos raakt, last krijgt van bewustzijnsstoornissen of te maken krijgt met verslikking of onderkoeling?

 

Workshop EHBO voor kinderen

In deze workshop gaan de kinderen leren wat ze moeten doen als iemand (broertje, zusje, ouder, vriendje, vriendinnetje) een letsel oploopt in hun naaste omgeving. Aanleggen verbanden, leren alarmeren, iemand helpen die buiten bewustzijn is, iemand heeft zich verslikt.

EHBO-Certificaat
Op de laatste dag laten de kinderen aan hun ouders/grootouders zien wat ze hebben geleerd. De workshop wordt tussen 17.00 – 18.00 uur afgerond met een hapje en een drankje. De kinderen gaan hun ouders verbinden met verbanden en uiteraard is er de uitreiking van het EHBO-certificaat.

Kosten:
Voor de prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.

Datum
De workshop EHBO voor kinderen wordt gegeven op dinsdag- en woensdagmiddag tussen 15.30 en 17.30 uur. De workshop bestaat uit 3 modules van 1,5 uur in een groep van 8 kinderen. Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. Informeer naar het eerstvolgende startmoment.

 

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen

In deze cursus leren de cursisten de meest voorkomende letsels en ziekten bij een baby en kind. Ook leren de cursisten wat te doen als hun kindje buiten bewustzijn raakt. Daarbij hoort ook de baby en kind reanimatie.

EHBO-Certificaat
Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. (Certificaat PBLS van Nederlandse Reanimatie Raad).

Kosten:
Voor de prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.

Datum
De workshop Eerste Hulp Aan Kinderen wordt gegeven op 2x een zaterdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur of 3x een donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. Informeer naar het eerstvolgende startmoment.

 

Workshop Mama/Papa, Opa/Oma en kind of baby

In deze workshop leren de ouders hoe te handelen als er een letsel of ziekte ontstaat bij hun kind. Aangezien ze hun eigen kindje meenemen kunnen ze bepaalde handelingen ook oefenen met hun kindje, zodat als het echt gebeurt precies weten hoe te handelen. Onderwerpen die behandeld worden, koortsstuipen, pseudokroep, hersenvliesontsteking, vergiftiging, brandwonden, verslikking baby/kind, bewusteloos kind.

EHBO-Certificaat
Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. (Certificaat PBLS van Nederlandse Reanimatie Raad).

Kosten:
Voor de prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.

Datum:
De workshop Mama/Papa, Opa/Oma en kind of baby bestaat uit 1 zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur of 1 woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in een groep van 10 personen (5 stellen/ouders/verzorgers met hun baby/kindje). Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. Informeer naar het eerstvolgende startmoment.

 

Workshop Zwangere vrouw en partner

In deze workshop leren de zwangere vrouw en hun partners hoe te handelen als er een letsel of ziekte ontstaat bij de zwangere vrouw. Bewusteloos slachtoffer, bewustzijnsstoornissen, verslikking, onderkoeling

EHBO-Certificaat
Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat.

Kosten:
Voor de prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.

Datum
De workshop Zwangere vrouw en partner bestaat uit 1 avond (woensdag of donderdag) van 19.30 tot 21.00 uur in een groep van 10 personen (5 stellen/ouders/verzorgers). Elke laatste workshop wordt aansluitend afgesloten met de uitreiking van het certificaat. Informeer naar het eerstvolgende startmoment.

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSOKids Coaching