en en
Menu
en en

Events

De Kids Villa en Sport BSO Hengelo zijn naast de dagelijkse zorg van kinderen, betrokken bij meerdere initiatieven in Hengelo. Zo is het Kids@thepark lifestyle event in het eerste weekend van september voor gezinnen een goed voorbeeld van voorlichting aan (aanstaande) ouders met een combinatie van entertainment en vertier rondom het evenement. Met dit initiatief steunen en betrekken wij ook diverse maatschappelijke organisaties uit Hengelo. Zoals de Voedselbank, Aveleijn, diverse sport verenigingen, Hengelo Sport, Popscool, de scouting, muziekschool, Scala Welzijn en de Slingerbeurs.

Elk weekend zijn op zaterdag en zondag middag de medewerkers van ons team te vinden in ’t Pleintje/Twee Wezen. Alwaar we professionele kinderopvang aanbieden terwijl ouders gezellig bijpraten/eten op het terras of nog een boodschap doen in het centrum van Hengelo.

Het Modespektakel en de Hemelvaartspelen in het centrum van Hengelo zijn al jaren partners van de Kids Villa en Sport BSO Hengelo, ook hier verzorgt ons team de kinderanimatie tijdens de evenementen.

Kids@thePark

31-08-2019

kidsatthepark-200

Kids@thePark: een ideale en gezellig weekend met je gezin in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. De kids vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, laten informeren, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje. Het eerste weekend van september zijn elke dag optredens (voor en door kinderen) op het podium en natuurlijk is de toegang gratis en voor iedereen toegankelijk!

kijk voor meer informatie op www.kidsatthepark.nl

Kids Disco Day bij de Rootie

01-09-2018

Kids Disco Day

Zin in een lekker hapje of drankje bij ’t Pleintje of de Twee Wezen in Hengelo? Neem dan de kinderen mee want ze vermaken zich prima bij de Kids Disco in Rootie achterin ’t Pleintje.

Kinderen kunnen er van alles doen: knutselen, tekenen, laten schminken, spelen of dansen bij de Kinderdisco. Er is toezicht en begeleiding van twee medewerkers van de Kids Villa en Sport BSO Hengelo, dus u kunt heerlijk bijpraten met familie of vrienden.

De Kids Disco Day is elke zaterdag van 13:00 uur tot 18:00 uur en elke zondag van 14:00 uur tot 19:00 uur bij ’t  Pleintje / Burgemeester Jansenplein te Hengelo.

Modespektakel

08-09-2019

modespektakel

Tijdens een van de hoogtepunten van de Hengelose binnenstad, het Modespektakel is ook de Kids Villa en Sport BSO vertegenwoordigd, onze professionele  medewerkers letten op uw kind terwijl u geniet van de nieuwste najaarsmode op de langste catwalk van Nederland.

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSO