Menu

Bijles & Huiswerkbegeleiding

Bent u op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding in Hengelo? Speciaal voor kinderen in groep 3 tot en met 8 van de basisschool bieden wij begeleiding op maat. Direct na schooltijd ontvangen onze docenten uw kind in een van de huiskamers van de Park Villa met een kop thee en een koekje.

Wie begeleidt uw kind?
Onze bijles en huiswerkbegeleiding wordt gegeven door gediplomeerde leerkrachten en onderwijsassistenten. Naast effectieve didactische vaardigheden beschikken onze docenten over goede pedagogische en sociale vaardigheden. U kunt kiezen individuele begeleiding of begeleiding in kleine groepjes.

Onze huiskamers
De bijles en huiswerkbegeleiding wordt gegeven in een huiselijke, vertrouwde omgeving van de Park Villa. Uw kind zal zich bij ons op z’n gemak voelen. Dit zal het leerproces bevorderen. Ook zal uw zoon of dochter zich zelfverzekerder gaan voelen door de extra hulp en begeleiding, waardoor de prestaties op school zullen verbeteren.

Begeleiding op maat
Welke hulp heeft uw kind nodig? Ligt de vraag op het gebied van taal? Denk aan begrijpend lezen, woordenschat, grammatica en spelling. Of juist op rekengebied? Getallen en bewerkingen, de tafels, verhoudingen, redactiesommen etc. Heeft uw kind hulp nodig bij het maken van huiswerk, een spreekbeurt of werkstuk? Of is er behoeft aan wat extra begeleiding bij de voorbereiding op de (Cito) eindtoets? Wij gaan graag samen met uw kind aan de slag om de nodige kennis en vaardigheden bij te spijkeren. De basisschool vormt immers een belangrijke basis voor een soepele doorstroom naar het voortgezet onderwijs.

Werkwijze
1.Na aanmelding volgt een intake met u en uw zoon of dochter.
2.Tijdens dit gesprek worden de doelen geformuleerd.
3.Ook wordt de periode van bijles of huiswerkbegeleiding afgestemd.
4.Er wordt een programma op maat gemaakt.
5.Om de bijles of huiswerkbegeleiding nog effectiever te maken kan de bijlesdocent overleggen met de betreffende groepsleerkracht van school. (Met toestemming van de ouders).

Kosten
Voor de prijzen verwijzen we naar de prijslijst.

Locatie
In één van onze ‘huiskamers’ in de Park Villa, Beursstraat 9 in Hengelo. Hier is tevens het centraal kantoor gehuisvest van Kids Villa en Sport BSO Hengelo.

Voor meer informatie:
Bel: 06 – 27175454
Mail: info@kidscoachinghengelo.nl

Direct aanmelden?
Klik hier

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSOKids Coaching