Menu

Rots en water training

Rots en water training
Voor wie is de Rots en Water training eigenlijk bedoeld? Om daar een antwoord op te geven is het goed om eerst de symboliek van ‘Rots’ en ‘Water’ uit te leggen. Want in deze training worden weerbaarheid en solidariteit in balans getraind. De trainingen zijn vooral gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd tussen de 5 en 12 jaar.

De betekenis van Rots en Water
Rots staat symbool voor weerbaar zijn, voor jezelf opkomen, zelfvertrouwen hebben en zelfverzekerd zijn. Water staat symbool voor sociaal zijn, flexibiliteit, hulpvaardigheid, afstemming zoeken en aardig zijn tegen de ander.

Voor wie is de Rots en Water training bedoeld
Rots en Water is bedoeld voor kinderen die behoefte hebben om steviger in hun schoenen te staan, beter willen leren afstemmen met een ander, meer op zichzelf willen vertrouwen en/of het lastig vinden om voor zichzelf op te komen.

Wat leren de kinderen in de trainingen van Rots en Water?
We werken aan het communicatie- en sociale vaardigheden. Hierbij moet u denken aan: bewuste keuzes maken, eigen grenzen aangeven, andermans grenzen accepteren/respecteren en met anderen samenwerken.

Wat is het doel van het Rots en Water?
In deze training werk je aan het verbeteren van zelfbeheersing, zelfvertrouwen, assertiviteit en communicatieve/sociale vaardigheden. Belangrijke thema’s zijn ook het maken van eigen keuzes en het gaan van een eigen weg. Daardoor kun je je ook beter ‘wapenen’ tegen (seksueel) geweld.

Kosten
Voor de prijzen verwijzen wij naar de prijslijst.

Datum:
De trainingen worden gegeven op woensdagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur. De cursus bestaat uit 8 modules van een uur. Informeer in welk tijdblok uw kind kan starten.

Locatie
In één van onze ‘huiskamers’ in de Park Villa, Beursstraat 9 in Hengelo. Hier is tevens het centraal kantoor gehuisvest van Kids Villa en Sport BSO Hengelo.

Voor meer informatie:
Bel: 06 – 27175454
Mail: info@kidscoachinghengelo.nl

Direct aanmelden?
Klik hier

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSOKids Coaching