Menu

Visie

Onze visie op kinderopvang is dat ouders die werk of studie willen combineren met een gezin, erop moeten kunnen vertrouwen dat het deel van de zorg dat ze uit handen geven, gebeurt door professionals, waarbij kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn.

Dat uw kind die tijd op een leuke, veilige en ontspannen wijze bij ons doorbrengt. Daarbij komt dat wij het heel belangrijk vinden dat kinderen de nodige beweging krijgen, gezonde voeding en dito tussendoortjes aangeboden krijgen. En door veel in de buitenlucht te spelen of te slapen de kinderen een gezonde dagelijkse doses frisse lucht mee te geven.

In de buitenlucht zijn betekent dat wij veel met de kinderen buiten spelen,  de natuur laten ervaren door dieren te aaien en door naar de dieren en de natuur in de omgeving te kijken. Verder kunnen baby’s buiten slapen, gaan we met de kinderen wandelen of fietsen in de bakfiets. Ook maken wij veel uitstapjes met de kinderen. Bijvoorbeeld naar het park, de kinderboerderij of speeltuintje.

Spelen = leren; Kids Villa Hengelo biedt de kinderen de mogelijkheid om optimaal te kunnen spelen; samen met andere kinderen, binnen en buiten, onder professionele begeleiding.

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSOKids Coaching