Menu

Visie

Onze visie op kinderopvang is dat ouders die werk of studie willen combineren met een gezin, erop moeten kunnen vertrouwen dat het deel van de zorg voor hun kind(eren) dat ze uit handen geven, gebeurt door professionals, waarbij kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd.

Wij gunnen ieder kind dat het de tijd in ons kinderdagverblijf op een leuke, veilige en ontspannen wijze doorbrengt. Daarbij komt dat wij het heel belangrijk vinden dat kinderen de nodige beweging krijgen en gezonde voeding  aangeboden krijgen. En door veel in de buitenlucht te spelen of te slapen geven wij de kinderen dagelijks een gezonde dosis frisse lucht mee.

In de buitenlucht zijn betekent dat wij veel met de kinderen buiten spelen, de natuur laten ervaren door naar dieren en de natuur in de omgeving te kijken. Verder kunnen baby’s buiten slapen of gaan we met de kinderen wandelen. Ook maken wij veel uitstapjes met de kinderen. Bijvoorbeeld naar het park, een speeltuintje, naar de winkelstraten, de Beren of soms zelfs met de peuters naar de kinderboerderij.

Spelen = leren; Kids Villa Hengelo biedt de kinderen de mogelijkheid om optimaal te kunnen spelen; samen met andere kinderen, binnen en buiten, onder professionele pedagogische begeleiding.

Meer Informatie?

Heeft u na het zien van onze website interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie, laat dan uw gegevens hieronder achter dan nemen wij contact met  u op

    Kids VillaSport BSO